Jan
31
Fri
2020
Vali Craciunescu&COOPERATIVA 9 | Live in Play @ Cafe-Teatru Play
Jan 31 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Vali Craciunescu&COOPERATIVA 9 | Live in Play @ Cafe-Teatru Play

Vineri, 31 Ianuarie 2020, Vali Craciunescu&COOPERATIVA 9 revin in Cafe-Teatru Play pentru un super concert!

Artist fee :40 lei si bei cat URSUS vrei
*Pretul biletului (40 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.
Informatii si rezervari: 0722 217 866

Printul cu Acordeonul Rosu – Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune cu drag un concert impreuna cu COOPERATIVA 9, cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica. In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru cateva zeci de minute.

Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot.

Din COOPERATIVA 9 mai fac parte Adrian Maciuca, voce, sunet si lumini (Blue Sound), Radu Miculita chitara si Dan Blueman voce

Vali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului COOPERATIVA 9: piese propria si din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Gil Dobrica, Rosu si Negru, Joe Cocker,Romica Puceanu, Gabi Lunca, Eric Clapton, BB King, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra, Carlas Dreams, Pindu, Iris, Compact… etc.

Se vor canta piese de pe albumul Shoc – Vali Craciunescu si piese din albumul DE OF SI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON !

Feb
1
Sat
2020
Kempes | Live in Cafe Teatru Play @ Cafe-Teatru Play
Feb 1 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Kempes | Live in Cafe Teatru Play @ Cafe-Teatru Play

Sambata, 1 Februarie 2020, trupa Kempes vine in Cafe Teatru Play pentru un concert memorabil!
Artist fee :50 lei
*Pretul biletului ( 50 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.
Informatii si rezervari: 0722 217 866

Ovidiu Ioncu “Kempes”, vocea etalon a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei KEMPES.

În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunscut de toți iubitorii de muzică rock pentru vocea sa puternică și mare cât o catedrală. O perioadă bună de timp, destinul lui Kempes ia o turnură neașteptată.

La ceva timp de la revenirea in țara KEMPES înregistrează albumul “Regasire”, lansat pe 28 martie 2015 la București, și astfel vocea lui Ovidiu Ioncu Kempes continuă să încânte și astăzi rockerii din România, cu un heavy metal de înaltă clasă.

Feb
7
Fri
2020
Nelu Vlad & Azur | Se Marita Mona | Live In Play @ Cafe-Teatru Play
Feb 7 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Nelu Vlad & Azur | Se Marita Mona | Live In Play @ Cafe-Teatru Play

Nelu Vlad&Azur revin in Cafe-Teatru Play, Vineri, 7 Februarie 2020, orele 20:00, pentru un concert memorabil!

Artist fee: 70 lei
Informatii si rezervari: 0722 217 866

AZUR a fost infiintata in anul 1977. Fondatorul, compozitorul si textierul grupului AZUR a fost si este Nelu Vlad, cel care a dat si numele trupei. In calitate de solist vocal, Nelu Vlad si Azur au sustinut peste 3000 de spectacole, au realizat 42 de CD-uri audio si au adunat milioane de fani fiind considerati la un moment dat un “fenomen social” datorita afluentei fara precedent a publicului catre salile de spectacol.
Nelu Vlad s-a bucurat de aprecierea celor mai mari artisti contamporani cum ar fi Irina Loghin si Ion Dolanescu cu care a imprimat 4 CD-uri de succes. In prezent, muzica Azur este indragita intr-atat de mult, incat melodiile trupei au fost preluate de artisti precum Delia si Smiley si adaptate generatiilor acestora.

Printre cele mai apreciate melodii Azur se enumera: “Mai intoarce Doamne roata” (preluata de artisti de muzica populara), “Mona” (preluata de Delia), “Regina Noptii”, ” Cenusareasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Lantul de iubire”, “In statie la Lizeanu” (preluata de Smiley), fiind solicitate de public la zecile de cantari pe care trupa le are in tara anual.

Feb
8
Sat
2020
Pacifica & Toni Seicarescu @ Cafe-Teatru Play
Feb 8 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Pacifica & Toni Seicarescu @ Cafe-Teatru Play

Pacifica & Toni Seicarescu | Live in Play
[📍] Craiova
[🗓] Sambata, 8 Februarie 2020, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 50 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Teo Boar-ch.,voce si Vlady Cnejevici-claviaturi, voce -“PACIFICA”, alaturi de Toni Seicarescu, o voce de legenda a rock-ului romanesc, va asteapta la un concert de exceptie, cu un program care cuprinde atat hit-uri rock romanesti de referinta din repertoriul trupelor in care au activat :(Compact, Iris, Rosu si Negru si Pacifica), cat si piese din repertoriul international, alaturi de multe surprize muzicale!
TEO BOAR si VLADY CNEJEVICI (membrii ai trupelor: Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Leo Iorga & Pacifica, Mircea Rusu Band ),alcatuiesc impreuna grupul PACIFICA.
TONI ȘEICĂRESCU este fost membru al formațiilor: DIRECTIA 5, IRIS, KRYPTON, ROSU SI NEGRU

Feb
10
Mon
2020
Mincu, Maria Popovici & Banciu | Ușor Negociabil @ Cafe Teatru Play
Feb 10 @ 8:00 pm – 11:45 pm

Maria, Banciu și Mincu au un super show de stand-up comedy: ”Ușor negociabil”.

Spectacolul are loc luni, 10 febrarie, de la 20:00 la Cafe-Teatru Play.
„Îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești. Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa.

Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane.
Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el.

Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.”

Pret bilet:
Pre-Sale: 40 lei
Ziua spectacolului: 50 lei.
📅 Luni, 10 februarie, ora 20:00
☎️Info&Rezervari : Str. Iancu Jianu, nr. 6.

 

82660339_1433146616853095_3206374754990686208_n