Feb
24
Sun
2019
Grupul Vouă | ” Cu drag, de Dragobete ! “ @ Cafe-Teatru Play
Feb 24 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Grupul Vouă | " Cu drag, de Dragobete ! " @ Cafe-Teatru Play

Grupul Vouă | ” Cu drag, de Dragobete ! ”
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 24 Februarie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 30 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Dupa 20 de ani, muschetarii din Grupul umoristic VOUA se intorc la Craiova, pe 24 februarie, pentru a va face sa radeti cum nu ati mai facut-o de multa vreme, cu prilejul spectacolului ” CU DRAG, DE DRAGOBETE!”.

Timp de o ora si jumatate veti putea urmari, in momente unice in peisajul umorului romanesc actual, de ce oamenii il tot aleg pe primarul Ragalie, ce trebuie sa ai neaparat la tine cand intri intr-o farmacie, cum il scot din minti elevii-agenti Trifan, Prodan, Vulcan si Halagian pe sergentul Ciocan intr-o suita de episoade ale “Scolii de Agenti”, un fel de “Police Academy” autohtona. Interpreteaza actorii Vlad Jipa, Jean Lemne, Florin Nan ,Andrei Necula si Adrian Fetecau, ultimul asigurand si regia spectacolului. Nu vor lipsi cele mai explozive stiri ale zilei si momentele muzicale asigurate de Dan Caramihai. Puteti asculta si putina poezie de dragoste, asa ca domnii isi pot invita cu drag sotiile sau prietenele pentru a le oferi ceva “special” intr-o zi… speciala! Atentie, spectacolul nu promoveaza absolut de loc vulgaritati, asa ca puteti veni chiar si cu copiii!
Dupa ce veti vedea spectacolul, va veti dori sa-i revedeti pe baietii din VOUA cat mai repede in Banie si nu-i veti lasa sa mai imbatraneasca inca doua decenii…

Mar
3
Sun
2019
Improv show cu Trupa Obligo @ Cafe-Teatru Play
Mar 3 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Improv show cu Trupa Obligo @ Cafe-Teatru Play

Improv show cu Trupa Obligo
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 3 Martie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 25 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Esti stresat/a? Posomarat/a? Te asteapta o gramada de treaba in sapatamana ce urmeaza? Sau esti pur si simplu plictisit/a?
Noi te facem sa razi!
Orice inseamna cotitdian dispare cat ai zice „Obligo”.
Direct de pe scena ”iUmor”, trupa Obligo vine cu un super show de improvizatie live, ce va fi creat in fata ochilor tai !

Mar
10
Sun
2019
Farse in direct cu Jugaru Shukaru @ Cafe-Teatru Play
Mar 10 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Farse in direct cu Jugaru Shukaru @ Cafe-Teatru Play
Stai sa vezi si sa nu crezi!
Gabi Jugaru vine Duminica, 10 Martie, incepand cu orele 20:00 pe scena Cafe-Teatru Play cu un show nou-nout: “Farse in Direct”.
Omul care a inventat farsele in Romania va invita la un Comedy Show cum nu s-a mai vazut: 100% real. Si cum olteanului îi place sa rada de vecin, de prieten sau coleg de serviciu, Jugaru Shukaru va suna in direct si va incerca sa creeze emotii “victimei” de la celalalt capat al firului.
Cei prezenti la show au ocazia sa trimita in prealabil detalii despre ” victima”. Se vor lua in calcul propunerile doar dupa rezervarea si achitarea biletului. Va putem pune in legatura cu Jugaru si complicii pentru detalii legate de scenariu.

Artist fee: 20 lei
Informatii si rezervari: 0722 217 866