Dec
13
Fri
2019
No Antidote | Live in Play @ Cafe-Teatru Play
Dec 13 @ 8:00 pm – 11:00 pm
No Antidote | Live in Play @ Cafe-Teatru Play

Nu-ți face planuri Vineri seara, pe 13 Decembrie. Trupa No Antidote și Cafe-Teatru Play te așteaptă incepand cu orele 20:00 cu ringul pregătit pentru dans, așa că, nu te îmbrăca prea elegant!

Artist fee: 30 lei si bei cat URSUS vrei!
*Pretul biletului (30 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.
Informatii si rezervari : 0722 217 866

Sarmalele Reci | Live in Play @ Cafe-Teatru Play
Dec 13 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Sarmalele Reci | Live in Play @ Cafe-Teatru Play

Sarmalele Reci | Live in Play
[📍] Craiova
[🗓] Sambata, 14 Decembrie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 50 lei si bei cat URSUS vrei!
*Pretul biletului (50 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Formaţia Sarmalele Reci are 26 ani de carieră muzicală. Muzica Sarmalelor Reci este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor.
Grupul are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească şi este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.

Dec
19
Thu
2019
Seara Folk @ Cafe-Teatru Play
Dec 19 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Dec
20
Fri
2019
Magazinul de Muzica | Live in Play @ Cafe-Teatru Play
Dec 20 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Magazinul de Muzica | Live in Play @ Cafe-Teatru Play

Vineri, 20 Decembrie 2019, incepand cu orele 20:00, Magazinul de Muzica revine in Cafe-Teatru Play pentru un super concert.
Artist fee: 30 lei si bei cat URSUS vrei!
*Pretul biletului (30 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.

Dec
21
Sat
2019
Perfectly Simple | Live in Play @ Cafe-Teatru Play
Dec 21 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Perfectly Simple | Live in Play @ Cafe-Teatru Play

Sambata, 21 Decembrie, incepand cu orele 20:00 ne vedem in Cafe-Teatru Play cu cea mai noua trupa din Craiova: Perfectly Simple

Artist fee: 20 lei
Informatii si rezervari : 0722 217 866

Perfectly Simple

Cine suntem noi?
Suntem Perfectly Simple, suntem 7 tineri care au ceva de spus lumii.
Drumul nostru a inceput relativ neasteptat in inima perfectului simplu din Romania, Generatia Folk. Am vrut sa facem ceva diferit pentru spectacolul caritabil al Generatiei, Daruri din Inima asa ca ne-am strans toti intr-o camera cu o chitara, un pian si o melodie. Asa a inceput pe scena Teatrului National fara sa ne gandim ca peste trei luni aveam sa ne pregatim pentru a sustine primul nostru show in Cafe Teatru Play.
De ce suntem diferiti?
Avem pian, avem chitara, il avem pe David care face beatbox si in rest este vorba despre voci, despre vocile noastre cu personalitati puternice care impreuna au un impact mult mai mare asupra publicului.Prin piesele pe care le lucram vrem sa propunem atat o viziune noua asupra unor cantece cunoscute carora le extindem granitele, cat si cantece pline de emotie compuse de noi.
Suntem Perfectly Simple, suntem voci, suntem traire si va invitam sa ne cunoasteti mai bine pe 16 Martie la Cafe Teatru Play!

Componenta trupei :
Alina Amon – interpret, compozitor
O voce sensibila si puternica, s-a reintors in tara dupa mai bine de 5 ani de locuit în Anglia, unde a lucrat ca designer si a concertat in diverse pub-uri englezesti.

Georgiana Tițoiu-, interpret, compozitor.
Voce curata cu timbru special , voce tanara care are multe de spus prin compozitiile ei. A participat la nenumarate concursuri unde a câștigat premii si trofee. A participat la Romanii au Talent si alte concerte alături de Generatia Folk.

Daria Radu- interpret, compozitor
Voce puternica si timbrul ragusit. Voce noua ce uimeste prin forta ei. A participat la numeroase concerte alături de Generatia Folk.

Georgiana Manea-interpret, compozitor
Voce sensibila si melancolica, câștigătoare a multe concursuri.. A participat la Romanii au Talent si alte concerte alături de Generatia Folk.

Maria Popescu- interpret compozitor
Voce sensibila si melancolica, câștigătoare a multe concursuri alaturi de Generatia Folk.

Mihaela Patran(Michélle) -interpret, compozitor
Voce puternica ce poate atinge sunete intalte. A terminat Liceul de Arta si acum preda canto Generatiei Folk. A participat la nenumarate concursuri si festivale (Romanii au Talent, Festivalul de Jazz din Craiova) si emisiuni TV (Vorbeste lumea).

David Pokker-interpret
El este “inima” formatiei noastre. Face beat-box, a participat la Romanii au Talent unde a ajuns pana in semifinală. In prezent este artist la Roton Music. A facut parte din mai multe trupe.