Oct
20
Sun
2019
Pazea ca vine … APOCALIPSA @ Cafe-Teatru Play
Oct 20 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Pazea ca vine ... APOCALIPSA @ Cafe-Teatru Play

Teatru : Pazea Ca Vine… Apocalipsa
Cafe Teatru Play
Duminica, 20 Octombrie, orele 20
Pret Bilet : 40 lei
Informatii si rezervari: 0722 217 866

Pazea ca vine… Apocalipsa este o comedie despre oameni, asa cum se arata ei când se apropie Sfarsitul Lumii: cu temeri și regrete, cu dorinte și sperante. Personajele noastre trebuie sa descopere în scurtul timp care le-a mai rămas ce vor din toata inima și cu adevărat sa facă, sau sa găsească raspunsuri pentru întrebările care îi macină. Sase actori cunoscuți si indragiti de dumneavoastra vor da viata acestor eroi simpatici și ciudați, va vor face sa radeti cu lacrimi si poate va vor inspira sa trăiți din plin, măcar pentru 100 de minute, ca și cum acestea ar fi ultimele!

Oct
27
Sun
2019
Divort in ziua nuntii @ Cafe-Teatru Play
Oct 27 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Divort in ziua nuntii @ Cafe-Teatru Play

Teatru | Divort in ziua nuntii
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 27 Octombrie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 30 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Alcool, amanta, sau nevasta? Aceasta este intrebarea
Ce poti face cand te culci cu alcoolul in sange si te trezesti cu amanta in pat? Toate astea cu cateva ore inaintea propriei nunti
In prim plan îl avem pe Bill, un tânăr arătos insa nu prea, inteligent insa nu chiar si descurcaret insa nu până la capat, care urmează să se căsătorească cu Rachel, o femeie cu o oarecare pornire psihotico-agresiva dar capabilă de mila, pentru ca altfel altul ii era mirele.
Așadar, cum orice nunta este precedată de o petrecere a burlacilor, Bill impreuna cu Tom, cavalerul de onoare și prietenul său cel mai bun, un tip frumușel si…hormonal, au băut împreună până în momentul în care Tom a dispărut si amintirile au început să devină neclare.
Eh, si aici apare umor alcoolului…dimineata de dupa începe cu o durere de cap si o vânătaie la tâmplă pentru Bill dar ce-i mai rau apare dupa ce iese din baie, pe canapeaua apartamentului nuptial, îmbrăcată doar cu o cămașă bărbătească o blondă, o tipa drăguță, confuză si cu pretentii de gentleman de la un tip mahmur si vânat la cap.
Ce ai putea sa ii spui unei femei necunoscute pe care o găsești pe canapea in dimineata nuntii ? Oare ” Tu cine esti ? ” Asa cum a crezut si Bill ca se cade sa întrebe ?
Unde duce întrebarea asta, de unde apare o menajeră isterică și ce face Tom cu cuțitul ? Raspunsul acestei întrebări este bine formulat în spectacolul „Divorț in ziua nunții”
O piesa coborata de pe Broadway, cu un umor spumos si cu un ritm alert sustinut de actorii Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi si Cristina Diaconescu. Cu o regie in acelasi ton, Catalin Stelian-Shanks.

Nov
3
Sun
2019
Horatiu Malaele | Sunt un orb @ Cafe-Teatru Play
Nov 3 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Horatiu Malaele | Sunt un orb @ Cafe-Teatru Play

Horatiu Malaele: Sunt Un Orb | Cafe-Teatru Play
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 03 Noiembrie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 75 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.
Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.
Convins ca rasul va mantui, spectacolul “sunt un orb” cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. “Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Mălălele.
Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.Artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de ras in hohote

Nov
10
Sun
2019
Dragoste neregulata | Teatru in Play @ Cafe-Teatru Play
Nov 10 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Dragoste neregulata | Teatru in Play @ Cafe-Teatru Play

Dragoste Neregulata | Teatru in Play
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 10 Noiembrie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 30 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Regia Alin Brancu. Cu Cristina Diaconescu, Livia Taloi, Alin Brancu (parte din distribuția comediei „Divorț în ziua nunții”), Emanuel Bighe.

O dilemă de zile mari. Când relația cu femeia ideală devine prea frumoasă, prea dulce, prea roz, prea ca… la țară, iar armonia din cuplu tinde să distrugă legătura cu cel mai bun și iresponsabil prieten din câți există, ce alegi? Fiara sau prietenul? Sunteți invitați la rezolvarea unei dileme existențiale în cea mai nouă comedie.

Nov
17
Sun
2019
Doru Octavian Dumitru | One Man Show @ Cafe-Teatru Play
Nov 17 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Doru Octavian Dumitru | One Man Show @ Cafe-Teatru Play

🎙Doru Octavian Dumitru | One Man Show
📍 Cafe-Teatru Play
📅 Duminică, 17 Noiembrie
🕗 Orele 20:00
🎟 Pret Bilet: 35 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play (📍Strada Iancu Jianu, Nr. 6, Craiova)
📞 Informații: 0722 217 866