Feb
24
Sun
2019
Grupul Vouă | ” Cu drag, de Dragobete ! “ @ Cafe-Teatru Play
Feb 24 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Grupul Vouă | " Cu drag, de Dragobete ! " @ Cafe-Teatru Play

Grupul Vouă | ” Cu drag, de Dragobete ! ”
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 24 Februarie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 30 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Dupa 20 de ani, muschetarii din Grupul umoristic VOUA se intorc la Craiova, pe 24 februarie, pentru a va face sa radeti cum nu ati mai facut-o de multa vreme, cu prilejul spectacolului ” CU DRAG, DE DRAGOBETE!”.

Timp de o ora si jumatate veti putea urmari, in momente unice in peisajul umorului romanesc actual, de ce oamenii il tot aleg pe primarul Ragalie, ce trebuie sa ai neaparat la tine cand intri intr-o farmacie, cum il scot din minti elevii-agenti Trifan, Prodan, Vulcan si Halagian pe sergentul Ciocan intr-o suita de episoade ale “Scolii de Agenti”, un fel de “Police Academy” autohtona. Interpreteaza actorii Vlad Jipa, Jean Lemne, Florin Nan ,Andrei Necula si Adrian Fetecau, ultimul asigurand si regia spectacolului. Nu vor lipsi cele mai explozive stiri ale zilei si momentele muzicale asigurate de Dan Caramihai. Puteti asculta si putina poezie de dragoste, asa ca domnii isi pot invita cu drag sotiile sau prietenele pentru a le oferi ceva “special” intr-o zi… speciala! Atentie, spectacolul nu promoveaza absolut de loc vulgaritati, asa ca puteti veni chiar si cu copiii!
Dupa ce veti vedea spectacolul, va veti dori sa-i revedeti pe baietii din VOUA cat mai repede in Banie si nu-i veti lasa sa mai imbatraneasca inca doua decenii…

Mar
3
Sun
2019
Improv show cu Trupa Obligo @ Cafe-Teatru Play
Mar 3 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Improv show cu Trupa Obligo @ Cafe-Teatru Play

Improv show cu Trupa Obligo
[📍] Craiova
[🗓] Duminica, 3 Martie 2019, orele 20:00
[🏨] Cafe-Teatru Play
[💰] Preț bilet: 25 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Esti stresat/a? Posomarat/a? Te asteapta o gramada de treaba in sapatamana ce urmeaza? Sau esti pur si simplu plictisit/a?
Noi te facem sa razi!
Orice inseamna cotitdian dispare cat ai zice „Obligo”.
Direct de pe scena ”iUmor”, trupa Obligo vine cu un super show de improvizatie live, ce va fi creat in fata ochilor tai !